21 Ocak 2012 Cumartesi

Anal sex

Anal sex nedir? Bugün sizlere bu konuda elimden geldiğince bilgiler vermeye çalışacağım. Hatta yeri geldiğinde bununla ilgili videolar ve resimlerle birlikte belgelerde sunacağım.



Öncelikle anal sex nedir bunu açıklayalım. Anal sex halk arasında "Ters ilişki" ya da "götten sikiş" olarakta bilinen; erkeğin penisini kadının poposuna sokarak yaptıkları cinsel birleşmedir. Bu cinsel birleşme sizlerin de tahmin edebileceği gibi, insanlar tarafından yanlış karşılanmaktadır. Ancak biz bu karşı tavrın karşısında olduğumuzu belirtmek isteriz. Çünkü ülkemiz sınırları içerisinde akıllara yerleşmiş olan mahalle baskısından kaynaklı göster ama elletme mantalitesi kızların bekarete sonuna kadar önem verdiğini göstermektedir. Elbette dişilerde cinsel birleşmeyi (sevişmeyi) istemektedir. Hatta belki de erkeklerden çok daha fazla istemektedirler bunun nedeni ise erkeğin istediği zaman bunu yaşama özgürlüğüne sahip olması ancak kadınların bu özgürlükten mahrum bırakılması olarak açıklanabilir.



Anal sex zaten bunun için gereklidir. Aramızda yaşayan bayanların da istekleri olduğunu unutmamak gerekmektedir. Bununla ilgili videolar verdiğimiz linklerde mevcuttur. İyi seyirler dileriz efendim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder